Damse Duivelshond cross duathlon

We zijn gestart aan de wedstrijd met 8 mensen bij de jeugd -16 jaar. Toen we begonnen te lopen, had ik moeite om mee te kunnen. Het ging zeer snel.
Ik heb bijna heel het eerste lopen op een zeer snel tempo moeten lopen. Na een tijdje begon ik wat kinderen in te halen. Op het einde van het loopparcours riep mijn papa dat ik 3de was en dat ik snel dichter kwam bij de eerste 2 lopers. ik was bijna bij hen toen ik de wisselzone binnenkwam.

Ik had een zeer snelle wissel en kon beginnen rijden met mijn gloed nieuwe fiets samen met de 2de plaats. Ik kwam steeds dichter bij de eerste plaats. Na een tijdje kon ik hem ook inhalen en was ik weg. Ik reed niet zo goed. Iedere keer dat ik wou optrekken verzuurden mijn benen. Als ik dus werd ingehaald door een volwassene van de grote wedstrijd nam ik dus de kans om mee te gaan in zijn wiel waardoor ik dus weer de kracht kreeg om door te rijden. Op het einde van het fietsen kwam ik er terug door en reed ik het laatste beetje van het parcours weer een beetje beter.

Gelukkig kreeg ik te horen van mijn goede supporters dat ik ver voor zat. Mijn tweede wissel ging weer zeer snel en ik kon weer beginnen met lopen. Ik liep weer heel goed en hoe langer ik liep hoe beter het ging. De concurrentie kon niet meer dichter komen. Ik eindigde als eerste en was zeer blij met mijn overwinning.

Devoldere Yannis: 

1ste op 8