Koers 1.12 Tielt.

Een dikke 2 weken na mijn val zijn de wonden genezen. Rug en nekpijn hebben me toch een tijd de trainingen doen onderbreken. Maar de laatste 3 dagen ben ik zo stilaan terug in gang geschoten, wel nog met de nodige last.
Ik koos er toch voor om al te gaan koersen. De motivatie om te gaan trainen ontbreekt me compleet en de korte pijn leek mij het best.

Daarom trok ik dus naar Tielt. Geen gemakkelijke koers en bedoeling was om zo lang mogelijk mijn karretje aan te hangen. Maar ik had geluk. De koers spatte heel snel helemaal open. Van de 68 renners waren er snel 24 in verschillende brokjes weg. Maar achterin het peloton lag er ook al direct heel wat volk af. Daardoor was de snelheid in het peloton direct ideaal voor mij om toch de nodige wedstrijdkilometers te kunnen maken. Ik had het lastig. Ik kon makelijk volgen, maar bij de minste inspanning zat ik op mijn gat. Er zal terug werk aan de winkel zijn om terug een beetje niveau te halen.

Er waren 50 prijsjes en aangezien we maar met 47 meer in koers zaten, moest ik niet te veel meer aandringen toen we na 13 van de 20 ronden uit koers werden genomen.

Dank aan Martine Verfaillie voor de foto!

Devoldere Niki: 

47ste op 68